+ 386 (0)1 56 34 143 info@kefo.si

Pravilnik o zasebnosti in piškotkih

To spletno mesto (»spletno mesto«) je v lasti podjetja Nutricia Advanced Medical Nutrition, ki spletno mesto tudi vzdržuje.

Numil Ltd.
1134 Budimpešta, Róbert Károly krt. 82-84.
Telefon: +36 1 452 7770
Faks: +36 1 452 7750
e-pošta: info@nutricia.hu
spletno mesto: www.nutricia.hu

Namen tega spletnega mesta je podajanje splošnih informacij o podjetju Nutricia Advanced Medical Nutrition. Če imate kakršnakoli osebna vprašanja glede diete, se posvetujte s svojim zdravnikom ali dietetikom.

Na spletnem mestu so predstavljene splošne informacije o podjetju Nutricia in napredni klinični prehrani. Če imate kakršnakoli osebna vprašanja glede diete, se posvetujte s svojim zdravnikom ali dietetikom.

Spletno mesto je zasnovano tako, da vsebuje tudi povezave do mest, na katerih lahko najdete še več informacij. To spletno mesto ni nujno povezano z določeno blagovno znamko ali izdelkom ter je namenjeno vsem zainteresiranim osebam (»uporabniki«).

V tem pravilniku o zasebnosti in piškotkih so informacije o obdelavi osebnih podatkov uporabnikov ter načinu, na katerega podjetje Numil Ltd. (»Nutricia«, »mi«) uporablja piškotke.

Nutricia lahko ta pravilnik o zasebnosti in piškotkih občasno spremeni. Priporočamo, da se na to stran redno vračate in preverjate, ali je bil pravilnik o zasebnosti in piškotkih morda spremenjen.

 

Kdaj velja ta pravilnik o zasebnosti in piškotkih?

Ta pravilnik o zasebnosti in piškotkih velja za obdelavo osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, ki jo izvaja Nutricia. Razen piškotkov prek tega spletnega mesta ne obdelujemo nobenih drugih osebnih podatkov.

Med uporabo tega spletnega mesta boste morda preusmerjeni na druga spletna mesta. Za vašo uporabo takšnih spletnih mest veljajo zadevni pogoji uporabe ter pravilniki o zasebnosti in piškotkih takšnih spletnih mest.

 

Kdo upravlja vaše podatke?

Podatke upravlja Nutricia, vendar prek tega spletnega mesta ne obdelujemo oziroma ne uporabljamo nobenih osebnih podatkov.

 

Zakaj obdelujemo vaše osebne podatke?

Nutricia ne obdeluje vaših osebnih podatkov.

 

Kdo ima dostop do vaših podatkov?

Ker Nutricia ne obdeluje nobenega vašega osebnega podatka, vaših osebnih podatkov tudi ne moremo prodajati, deliti z drugimi, dajati v najem ali preprodajati katerikoli tretji stranki oziroma tega ne počnemo.

Za omogočanje ali zagotavljanje storitev podjetja Nutricia ali v našem imenu ter za izvajanje storitev, povezanih s programom (kot so vzdrževalne storitve, gostovanje spletnega mesta in izboljšanje spletnega mesta ali njegovih funkcij, a ne omejeno na našteto), uporabljamo tretjo stranko.

 

Piškotki in kako jih Nutricia uporablja?

Spletno mesto uporablja piškotke. Če obiščete naše spletno mesto in imate v nastavitvah brskalnika omogočen sprejem piškotkov, to za nas pomeni, da nam dovolite uporabo piškotkov.

Kaj so piškotki in kako delujejo? Piškotki so majhne datoteke, ki jih v vaš računalnik pošiljajo in shranjujejo obiskana spletna mesta. Piškotki so shranjeni v imeniku vašega brskalnika. Ob vašem naslednjem obisku spletnega mesta bo brskalnik prebral piškotek in podatke posredoval nazaj spletnemu mestu ali elementu, ki je prvotno nastavil piškotek. Nutricia vam s piškotki ponuja boljšo uporabniško izkušnjo.

Kako lahko upravljam piškotke? Možnosti, ki so na voljo za upravljanje piškotkov, si lahko ogledate v svojem brskalniku. Brskalnik lahko uporabite za upravljanje piškotkov, povezanih z osnovnimi funkcijami, izboljšavami spletnega mesta, prilagajanjem in oglaševanjem. Različni brskalniki piškotke onemogočajo na različne načine, vendar lahko te nastavitve običajno najdete v meniju »Orodja« ali »Možnosti«. Lahko si pomagate tudi z menijem »Pomoč«. Poleg upravljanja piškotkov vam brskalniki omogočajo tudi nadzor nad datotekami, ki so podobne piškotkom.

Kako dolgo hranimo podatke? To je odvisno od vrste piškotkov. Piškotki seje potečejo, ko zaprete brskalnik. Trajni piškotki imajo običajno nastavljene datume poteka, ki trajajo od dveh mesecev do dveh let.

 

Kakšen naj bo moj pristop do povezav do družabnih medijev?

Prek spletnega mesta www.nutriciamedical.si boste morda imeli dostop tudi do informacij na drugih spletnih mestih, ki jih ponujajo drugi ponudniki, ne le Nutricia. Čeprav zelo skrbno izbiramo informacije in spletna mesta, ki jih predlagamo, ne odgovarjamo za obdelavo vaših osebnih podatkov na takšnih spletnih mestih.

Če boste svoje izkušnje s spletnim mestom www.nutriciamedical.si objavljali v družabnih medijih, kot so LinkedIn, Facebook in/ali Twitter, bodo vaši osebni podatki (kot je vaše ime in dejstvo, da se zanimate za podjetje Nutricia), vidni vsem obiskovalcem vaše osebne spletne strani v storitvah LinkedIn, Facebook in/ali Twitter. Za uporabo takšnih spletnih mest družabnih medijev veljajo izključno pogoji in določila teh spletnih mest (vključno s pravilniki o zasebnosti in piškotkih). Podjetje Nutricia ne odgovarja za obdelavo osebnih podatkov ali pravilnike o zasebnosti takšnih spletnih mest družabnih medijev. Pogoji uporabe in ta pravilnik o zasebnosti in piškotkih podjetja Nutricia zato ne veljajo za uporabo takšnih spletnih mest.

 

Ali lahko otroci, mlajši od 18 let, podajajo svoje osebne podatke?

Skrbimo za varnost otrok. Spletno mesto Nutricia ni namenjeno otrokom, mlajšim od 18 let. Nutricia ne zbira osebnih podatkov otrok, mlajših od 18 let.

 

Kako ščitimo podatke?

Čeprav podjetje Nutricia vaših osebnih podatkov ne obdeluje prek tega spletnega mesta, je uvedlo ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za preprečevanje izgube podatkov ali njihove nezakonite obdelave. Nutricia za ta namen uporablja različne varnostne tehnike, vključno z varnimi strežniki, požarnimi zidovi in šifriranjem.

 

Kakšne so vaše pravice?

Čeprav podjetje Nutricia vaših osebnih podatkov ne obdeluje prek tega spletnega mesta, lahko od nas kadarkoli zahtevate informacije, tako da nam pošljete e-poštno sporočilo na naslov webadmin@nutricia.hu. Na vašo zahtevo za informacije se bomo odzvali v roku 15 dni.

 

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Nutricia ne obdeluje vaših osebnih podatkov prek tega spletnega mesta.

 

Kam lahko pošljem svoja vprašanja in zahteve za dostop, odstranitev ipd.?

Svoja vprašanja lahko kadarkoli naslovite na podjetje Nutricia, in sicer tako, da nam pošljete zahtevo na naslov:

Numil Ltd.
1134 Budimpešta, Róbert Károly krt. 82-84.
Telefon: +36 1 452 7770
Faks: +36 1 452 7750
e-pošta: webadmin@nutricia.hu
spletno mesto: www.nutricia.hu