+ 386 (0)1 56 34 143 info@kefo.si

Pogoji uporabe

Zahvaljujemo se vam za obisk našega spletnega mesta www.nutriciamedical.si (v nadaljevanju »spletno mesto«). Za vašo uporabo spletnega mesta veljajo spodnji pogoji.

To spletno mesto je bilo ustvarjeno na pobudo podjetja Numil Ltd. (»Nutricia«):
Numil Ltd.
1134 Budimpešta, Róbert Károly krt. 82-84.
Telefon: +36 1 452 7770
Faks: +36 1 452 7750
e-pošta: webadmin@nutricia.hu

 

Informacije

Na spletnem mestu so objavljene informacije o podjetju Nutricia Advanced Medical Nutrition, kot so njegova misija, področja terapevtskega dela in dejavnosti. Informacije na tem spletnem mestu so namenjene vsem zainteresiranim osebam. Spletno mesto je zasnovano tako, da vsebuje tudi povezave do mest, na katerih lahko najdete še več informacij. Vzemite si čas in raziščite naše spletno mesto ter preberite na njem objavljene informacije.

Informacije in podatke, objavljene na spletnem mestu, zagotavljamo »takšne kot so« ter »v obliki, v kateri so na voljo«, pri čemer smo jih pripravili z največjo skrbnostjo. Teh informacij in podatkov nismo objavili z namenom, da bi z njimi izpolnili točno določene zahteve, zato se morate sami odločiti, ali so za vas primerne ter jih uporabiti na način, ki ustreza vašemu namenu.

Če imate kakršnakoli osebna vprašanja glede diete, se posvetujte s svojim zdravnikom ali dietetikom.

 

Dostop in spletna mesta drugih ponudnikov

Razumno si bomo prizadevali za nemoten dostop do spletnega mesta, vendar Nutricia ne jamči za nemoteno delovanje funkcij na spletnem mestu ali njihovo delovanje brez napak oziroma ne jamči, da na spletnem mestu ni virusov ali napak. Medtem ko si razumno prizadevamo za odstranitev virusov in drugih škodljivih kod s spletnega mesta, Nutricia ne more zagotavljati njihove popolne izključitve, zato ne sprejema nobene odgovornosti za viruse ali druge škodljive kode. Zato morate pred dostopom do spletnega mesta sprejeti vse ustrezne zaščitne ukrepe.

To spletno mesto vas lahko preusmeri na druga spletna mesta podjetja Nutricia, ki morda vključujejo informacije, povezane z blagovnimi znamkami in izdelki. Za vašo uporabo takšnih spletnih mest veljajo zadevni pogoji uporabe ter pravilniki o zasebnosti in piškotkih teh spletnih mest.

To spletno mesto morda vključuje povezave do družabnih omrežij drugih ponudnikov (kot je Facebook) ter vas lahko morda preusmeri nanje in na druga spletna mesta, ki niso last podjetja Nutricia. Nutricia nima nobenega nadzora nad takšnimi spletnimi mesti drugih ponudnikov, niti ni nujno, da jih podpira, ter v zvezi z njimi ne sprejema nobene odgovornosti, vključno glede njihove vsebine, natančnosti ali delovanja. Zato si natančno preberite pravna obvestila, pogoje uporabe in pravilnike o zasebnosti/piškotkih takšnih družabnih omrežij in spletnih mest drugih ponudnikov, da se seznanite z morebitnimi spremembami, izvedenimi v povezavi z njimi.

Morda upravljate spletno mesto drugega ponudnika in želite vanj dodati povezavo do tega spletnega mesta. Nutricia ne nasprotuje dodajanju takšne povezave, če z ničemer ne izkazujete, da ste povezani s podjetjem Nutricia ali vas podjetje Nutricia podpira. Prepovedana je uporaba »okvirjanja« ali podobnih praks. Zagotoviti morate, da se povezava do spletnega mesta odpre v novem oknu.

 

Intelektualna lastnina

Vsa intelektualna lastnina, povezana z vsebino spletnega mesta, vključno z avtorskimi pravicami in blagovnimi znamkami, v vseh gradivih, ki jih je na spletni strani objavila Nutricia ali so bila na spletni strani objavljena v njenem imenu (npr. besedilo, zasnova spletne strani, izvorna koda in programska oprema, ter slike), je v lasti podjetja Nutricia in njenih dajalcev licenc.

Izvlečke spletnega mesta lahko reproducirate za lastno zasebno uporabo (tj. nekomercialno uporabo) in v tiskani obliki za namene izobraževanja, če upoštevate naslednje:

1) ne posegate v pravice intelektualne lastnine in jih spoštujete, vključno z morebitnimi obvestili glede avtorskih pravic, ki so lahko prikazana v takšni vsebini (npr. © 2015 Nutricia in »ta dokument je del spletnega mesta podjetja Nutricia«) ter

2) reproducirano vsebino zagotavljate brezplačno.

Za vse druge vrste uporabe pridobite izrecno predhodno pisno soglasje podjetja Nutricia, kar lahko storite prek možnosti »Stik z nami«.

Blagovne znamke in/ali logotipi podjetja Nutricia, prikazani na spletnem mestu, so blagovne znamke, registrirane po vsem svetu in zaščitene z zakoni o blagovnih znamkah.

 

Zaščita podatkov in zasebnost

Podjetje Nutricia si prizadeva zaščititi vašo zasebnost in poskrbeti, da mu boste tudi v prihodnosti zaupali svoje osebne podatke. Vašo uporabo spletnega mesta ureja naš Pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih v vaš računalnik pošiljajo in shranjujejo obiskana spletna mesta. Piškotki so shranjeni v imeniku vašega brskalnika. Ob vašem naslednjem obisku spletnega mesta bo brskalnik prebral piškotek in podatke posredoval nazaj spletnemu mestu ali elementu, ki je prvotno nastavil piškotek. Nutricia vam s piškotki ponuja boljšo uporabniško izkušnjo.

Če si želite ogledati več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, odprite naš a href=“https://nutriciamedical.si/pravilnik-o-zasebnosti-in-piskotkih/“>Pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

 

Omejitev odgovornosti

Nutricia si razumno prizadeva zagotoviti natančnost gradiv na našem spletnem mestu in njegovo nemoteno delovanje. Nutricia ne prevzema odgovornosti za netočne informacije, motnje v delovanju, prekinitve delovanja ali druge dogodke, ki lahko povzročijo nevšečnosti ali škodo, ne glede na to, ali so takšne nevšečnosti ali škoda neposredne (npr. okvara računalnika) ali posredne (npr. izguba dobička).

 

Veljavna zakonodaja

Te pogoje uporabe in morebitne spore, ki izhajajo iz njih in/ali pravilnika o zasebnosti in piškotkih spletnega mesta, ureja in pojasnjuje nizozemska zakonodaja.

 

Avtorske pravice

Vsa zasnova, besedila in grafika ter njihova izbira in ureditev na spletnem mestu so zaščiteni z avtorskimi pravicami © 2015 NUTRICIA – Vse pravice pridržane.

 

Splošno

Če se za katerokoli določbo iz teh pogojev uporabe ugotovi, da je nezakonita, neveljavna ali neizvršljiva, se takšna določba odstrani, pri čemer to ne vpliva na veljavnost in izvršljivost preostalih določb v teh pogojih uporabe.

Nutricia lahko te pogoje uporabe občasno spremeni. Občasno se vrnite na to stran in preglejte te pogoje uporabe in morebitne nove informacije.