+ 386 (0)1 56 34 143 info@kefo.si

Kdo smo…

o-podjetju-nutriciaNutricia je pionir na področju napredne klinične prehrane v Evropi in hitro širi svoje storitve za bolnike po vsem svetu. Nutricia se osredotoča izključno na prehrano, ki temelji na raziskavah in znanstvenih dokazih ter je razvita za potrebe bolnikov in posameznikov, pri katerih običajna prehrana ne zadošča ali ko ne obstaja možnost običajnega hranjenja.

 
 

Naša misija

Naš cilj je, da prehranska terapija postane sestavni del zdravljenja bolezni ter prispeva k njegovi učinkovitosti in izboljšanju kliničnega izida, zato smo razvili izdelke za različne terapije. Ker želimo, da bi vsak bolnik prejel prehransko terapijo, ki ustreza njegovim potrebam, poleg prehrane ponujamo tudi različne naprave, povezane s prehrano, profesionalno domačo nego, svetovanje o prehrani po telefonu in nenehna strokovna usposabljanja.

 

Edinstvena ponudba izdelkov

Naša edinstvena ponudba izdelkov je zasnovana tako, da strokovnjakom zagotavlja izbor prehranskih možnosti, ki so natančno zasnovane za podporo posameznim režimom zdravljenja in izboljšajo okrevanje bolnika. Številni izdelki so oralna dopolnilna prehrana (napitki), zasnovana za prehransko podporo bolnikov, ki lahko uživajo hrano na običajen način. Za tiste, kjer ne obstaja možnost normalnega hranjenja (največkrat bolniki v bolnišnicah, domovih za ostarele), tržimo posebne izdelke enteralne prehrane in sisteme za hranjenje. Ti izdelki so ključnega pomena za kakovost bolnikovega življenja. Za nekatere so celo nujni za preživetje.

Razvoj naših izdelkov temelji na znanstvenih raziskavah. Njihova učinkovitost je dokazana s kliničnimi preizkusi in v sodelovanju s partnerji, ki so najboljši specialisti na svojih področjih. Sodelujemo tudi z bolnišnicami in ustanovami, saj želimo bolje razumeti in razvijati zdravstveno-gospodarske vidike poslovanja ter številne finančne prednosti boljše prehranske podpore bolnikom.