+ 386 (0)1 56 34 143 info@kefo.si

Kontakt

E-poštni naslov glede varovanja zasebnosti:
gdpr@nutricia.hu
Če boste imeli kakšno vprašanje ali komentar – lahko povsem splošno ali bolj konkretno v povezavi s kakšnim določenim načinom obdelave osebnih podatkov ali v povezavi s svojimi pravicami glede osebnih podatkov – nas seveda kontaktirajte. Na vaše vprašanje/komentar bomo odgovorili karseda hitro.

Izjava o varovanju zasebnosti

Pri podjetju Nutricia smo zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov. In zavedamo se, da je tudi vam pomembno, na kakšen način bodo vaši osebni podatki obdelani. Ravno zaradi tega se po vseh močeh trudimo na odgovoren in transparenten način varovati tiste osebne podatke, ki jih obdelujemo.

Našo Izjavo o varovanju zasebnosti lahko najdete na spodnji povezavi.

Vaše nastavitve piškotkov

Če si želite ogledati prednastavljene nastavitve piškotkov na spletnem mestu in jih spreminjati, kliknite spodnjo povezavo in odprlo se vam bo pojavno okno za urejanje.

Nastavitve piškotkov

Informacije o piškotkih

Pri podjetju Nutricia želimo biti odkriti in pregledni glede uporabe piškotkov in njihovega pomena za vas. Prizadevamo si zagotoviti dovolj informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo za obveščanje, in vam omogočamo, da se sami odločite, katere informacije želite deliti in za kakšne namene. Izjavo o piškotkih si lahko ogledate na naslednji povezavi: